Dr Parro: Berbaloi Tak Beli?

0 71

Ada satu produk baru yang saya tengok.

Dr Parro. Berbaloi ke tak untuk beli produk ni?

TAHU TAK SEBENARNYA ADA CARA NAK SENANG BELAJAR ENGLISH?

Ramai orang cakap nak belajar Bahasa Inggeris ni susah. Ye lah, Bahasa kedua kan.

Tapi sebenarnya ada cara nak belajar Bahasa Inggeris ni.

Sedikit demi sedikit, lama-lama anda akan faham sebenarnya English ni oleh belajar dengan senang sahaja.

Mula-mula, kena pastikan anak terdedah dengan Bahasa Inggeris.

Dr.Parro’s English : Award Winning Programme dari dalam & luar negeri. 

 Home Base Learning 

Memupuk Kemahiran Mendengar, Bertutur dan Membaca dalam Bahasa Inggeris dengan Berkesan dan cepat. 

14 buku + Applikasi Multimedia Interaktif. 

Animated stories, colourful graphic, gamification approach & songs.

Platform Windows & Android secara OFFLINE. 

Two (2) activation for two(2) devices

Konsep pembelajaran kendiri

Senang untuk dibawa & belajar di mana-mana. 

PERCUMA delivery

Jom kita tengok beberapa soalan dan jawapan untuk program ni.

Soalan: Apa itu Dr.Parro’s English Program?

Program yang dirancang untuk mewujudkan persekitaran yang merangsang dan memotivasi anak untuk belajar Bahasa Inggeris dengan betul.Ia mengajar anak-anak Bahasa Inggeris melalui lagu,cerita,permainan dan aktiviti.

Ramai budak tak pandai bahasa Inggeris sebab tak tahu perkataan-perkataan yang sepatutnya. Contoh mudah ialah makan = eat. Jadi Dr Parro ni akan memudahkan anak anda mengaitkan perkataan bahasa Inggeris dengan perkataan yang anak anda dah tahu.

Soalan: Berapa banyak perkataan dan ayat yang akan dipelajari oleh anak-anak saya?


Dr.Parro mempunyai lebih daripada 200 latihan dalam bentuk permainan, anak akan belajar 750 perkataan dan lebih daripada 200 bentuk ayat.

Lagi banyak perkataan anak anda tahu, lagi bagus dia dapat menguasai bahasa Inggeris.

Soalan: Dr.Parro sesuai untuk anak-anak saya yang berumur 3 tahun ke atas?


Ya. Dr.Parro sesuai untuk kanak-kanak kecil dari usia 3 hingga 12 tahun. Banyak testimoni pasal Dr Parro ni jadi dari situ kita boleh tengok Dr Parro bagus ke tak.

Soalan: Berapa banyak modul pembelajaran yang ada?


Terdapat 14 modul yang terdiri daripada 112 pelajaran bertema. Setiap pelajaran mempunyai pelbagai aktiviti yang membuat anak anda terhibur semasa mereka belajar.

Soalan: Apakah jenis aktiviti yang digunakan untuk mengajar bahasa Inggeris?


Aktiviti pembelajaran kami merangkumi pelbagai kemahiran termasuk pemikiran kritis, mendengar, bercakap, membaca, menyanyi dan mengeja.

Soalan: Peranti mana boleh digunakan? 

Ia direka untuk komputer, telefon pintar dan tablet berasaskan windows yang berjalan di Android (versi minimum 7.0).

Soalan: Adakah memerlukan internet untuk berfungsi? 

Tidak. Ia berfungsi di luar talian(offline). Sambungan internet hanya diperlukan semasa pengaktifan program.

Soalan: Berapa banyak peranti yang dapat diaktifkan dengan satu (1) kunci pengaktifan(activation key)?

2 peranti sahaja.

Soalan: Berapa kos Bahasa Inggeris Dr.Parro?

Program ini menawarkan penggunaan seumur hidup dengan pembayaran sekali sahaja sebanyak RM396.00. Kini kami menawarkan harga promosi hanya RM249.00 termasuk penghantaran.

Nak cari makna perkataan lain? Gunakan ruangan di bawah.

---

Biar Makna.online wujud tanpa iklan

Tolong Makna wujud tanpa sebarang iklan. Jika setiap pelawat Makna menderma RM1, laman web ini boleh hidup tanpa sebarang iklan. Klik sini untuk baca butirannya.

---

Leave A Reply

Your email address will not be published.