Maksud ekonomis

Sertai channel Telegram Makna.online shopping lebih bermakna untuk lihat macam2 produk menarik dan kupon istimewa!

EKONOMIS dalam bahasa Inggeris ialah:ECONOMIC

Maksud EKONOMIS ialah:

Definisi : (รฉkonomis) Id, bp tidak boros, jimat, tidak menggunakan sesuatu dgn membazir atau berlebihan. (Kamus Dewan Edisi Keempat)

Definisi dalam bahasa Inggeris ialah:using the minimum of time or resources necessary for effectiveness

Sinonim perkataan dalam English: economical

Iklan #1:

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Sekali sarung je abes menyorok lelemak tu! Boleh la melaram kebaya dengan confident raya ni!

Mantap uols! Sarung-sarung terus Ramping...

Tak perlu nak kawal nafsu makan lagi dahhh

Ini yang BEST nya Girdle Eyma Wear :-

โœ… Strechable

โœ… Premium cotton

โœ… Berkualiti (Anti-bau / getah elastik)

โœ… Push up menaikkan booty dan melindungi uterus

โœ… Selesa dan Tiada besi / Tulang

Grab PROMO Raya dekat sini ---->> https://pantasorder.com

Iklan #2:

Macam Tak Percaya! ๐Ÿ˜ฑ Hanya 1 Sachet Sehari Makin Bertenaga, Kulit Lebih Glowing & Mood Lebih Ceria Sepanjang Hari..

"Paling best lepas mnum Sofra ni, saya dh tak penat macam dlu dan asyik lapar je. Mood pun makin baik, sampai suami tegur lah skrg dh tk moody macam dlu."- Pn.Aisha, Kuala Lumpur

Hasil gabungan 10 superfood ni dapat bantu anda yang ada masalah ini :-

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Badan lesu

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rambut gugur

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Asyik lapar

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Cepat penat bila buat kerja

๐Ÿ‘‰๐Ÿป Hilang fokus waktu buat aktiviti harian

Klik link di bawah sekarang.

https://sofrabeauty.com/

Nak cari makna perkataan? Guna ruangan bawah:

Leave a Comment