Maksud Yang hampa biar terbang, yang bernas biar tinggal.

Sertai channel Telegram Makna.online shopping lebih bermakna untuk lihat macam2 produk menarik dan kupon istimewa!

Peribahasa Yang hampa biar terbang, yang bernas biar tinggal. Β ini membawa maksud:

Yang tak berguna biarlah hilang, dan yang baik-baik biarlah tinggal.

Iklan #1:

Macam Tak Percaya! 😱 Hanya 1 Sachet Sehari Makin Bertenaga, Kulit Lebih Glowing & Mood Lebih Ceria Sepanjang Hari..

"Paling best lepas mnum Sofra ni, saya dh tak penat macam dlu dan asyik lapar je. Mood pun makin baik, sampai suami tegur lah skrg dh tk moody macam dlu."- Pn.Aisha, Kuala Lumpur

Hasil gabungan 10 superfood ni dapat bantu anda yang ada masalah ini :-

πŸ‘‰πŸ» Badan lesu

πŸ‘‰πŸ» Rambut gugur

πŸ‘‰πŸ» Asyik lapar

πŸ‘‰πŸ» Cepat penat bila buat kerja

πŸ‘‰πŸ» Hilang fokus waktu buat aktiviti harian

Klik link di bawah sekarang.

https://sofrabeauty.com/

Iklan #2:

😱😱 Sekali sarung je abes menyorok lelemak tu! Boleh la melaram kebaya dengan confident raya ni!

Mantap uols! Sarung-sarung terus Ramping...

Tak perlu nak kawal nafsu makan lagi dahhh

Ini yang BEST nya Girdle Eyma Wear :-

βœ… Strechable

βœ… Premium cotton

βœ… Berkualiti (Anti-bau / getah elastik)

βœ… Push up menaikkan booty dan melindungi uterus

βœ… Selesa dan Tiada besi / Tulang

Grab PROMO Raya dekat sini ---->> https://pantasorder.com

Nak cari makna perkataan? Guna ruangan bawah:

Leave a Comment