Maksud renovation

Sertai channel Telegram Makna.online shopping lebih bermakna untuk lihat macam2 produk menarik dan kupon istimewa!

renovation dalam bahasa Inggeris ialah:renovation

Maksud renovation ialah:

Definisi : n pengubahsuaian, pengubahelokan: we are making some ~s to the house, kami sedang membuat pengubahelokan pd rumah itu; the shop is closed for ~, kedai itu ditutup utk pengubahsuaian; under ~, sedang diubah /suai, elok/: the building is under ~, bangunan itu sedang diubah elok. (Kamus Inggeris-Melayu Dewan)

Definisi dalam bahasa Inggeris ialah:the act of improving by renewing and restoring

Sinonim perkataan dalam English: overhaul, redevelopment

Nak cari makna perkataan? Guna ruangan bawah:

Iklan #1:

Macam Tak Percaya! 😱 Hanya 1 Sachet Sehari Makin Bertenaga, Kulit Lebih Glowing & Mood Lebih Ceria Sepanjang Hari..

"Paling best lepas mnum Sofra ni, saya dh tak penat macam dlu dan asyik lapar je. Mood pun makin baik, sampai suami tegur lah skrg dh tk moody macam dlu."- Pn.Aisha, Kuala Lumpur

Hasil gabungan 10 superfood ni dapat bantu anda yang ada masalah ini :-

👉🏻 Badan lesu

👉🏻 Rambut gugur

👉🏻 Asyik lapar

👉🏻 Cepat penat bila buat kerja

👉🏻 Hilang fokus waktu buat aktiviti harian

Klik link di bawah sekarang.

https://sofrabeauty.com/

Iklan #2:

😱😱 Sekali sarung je abes menyorok lelemak tu! Boleh la melaram kebaya dengan confident raya ni!

Mantap uols! Sarung-sarung terus Ramping...

Tak perlu nak kawal nafsu makan lagi dahhh

Ini yang BEST nya Girdle Eyma Wear :-

✅ Strechable

✅ Premium cotton

✅ Berkualiti (Anti-bau / getah elastik)

✅ Push up menaikkan booty dan melindungi uterus

✅ Selesa dan Tiada besi / Tulang

Grab PROMO Raya dekat sini ---->> https://pantasorder.com

Iklan #3:

BIAR BETUL! BELI 6 DAPAT 13!

Panties Viral Ni Sekali Sarung Je Rasa Fit-fit Tak Ketat dan 99% Selesa!

======================

"Best pakai panties ni, kain lembut dan selesa..Lagi pula kain jenis memeri, sejuk je bila pakai" Cikgu Faridah, 36, Klang

======================

✅ 100% kain cotton

✅ Import daripada luar negara

✅ Kain sejuk & memeri

✅ Tak bergulung bila dipakai

✅ Benang tak mudah tercabut bila basuh

✅ Tutup perut

✅ 4 Warna pilihan menarik (sesuai pakai setiap hari)

✅ Free size (40-80KG)

Rebut Promosi Sekarang! Terus Dari Kilang :

🔥🔥🔥 Beli 6 Percuma 7 🔥

🔥 🔥 Beli 8 Percuma 12 🔥🔥

🔥 Beli 10 Percuma 20 🔥🔥🔥

Cepat tekan --- >> https://mywomensecret.com

Leave a Comment